Shop
StumbleUpon.com

BESTELLEN

 
WEB DESIGN SERVICE FILMSCANNEN EN FOTOHERSTEL FOTO'S BESTELLEN
TON REIJNAERDTS FOTOGRAFIE EN WEBDESIGN

Telefoon: (+31) 043 3431335

Op deze pagina bied ik enkele diensten aan. Voor mensen wonend in Nederland en België is er mijn Webdesign Service. Gebruik de contactpagina om u met mij in verbinding te stellen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Enkele sites die ik heb ontworpen zijn:

Allereerst bied ik mijn scanervaring aan aan diegenen die hun dierbare, oude negatieven van de ondergang willen redden. Ook al is het digitale tijdperk aangebroken, het zou toch zonde zijn als de energie en tijd die u jarenlang aan uw fotografie-hobby besteedde, voor niets zou zijn geweest. Op den duur vergaat het conventionele filmmateriaal namelijk en door dit te scannen en op dvd's op te slaan bent u er zeker van dat het materiaal zolang u leeft niet verloren zal gaan. Ik ben in het bezit van de hoogwaardige filmscanner Canon FS4000US die een resolutie biedt van maar liefst 4000 DPI bij 42 bitdiepte. Alle foto's op deze site zijn met het apparaat gescand. Op verzoek kan ik uw negatieven scannen en digitaal opslaan op dvd's. Heeft u vragen, vult u dan het formulier op de contactpagina in en ik zal u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Vergane foto's op papier kan ik voor u restaureren, mits natuurlijk de relevante informatie nog aanwezig is. Vergeelde en flets geworden foto's kunnen vaak behoorlijk opgefrist worden met behulp van digitale technieken. Stuurt u de foto('s) naar mij op en ik knap deze voor u op en sla deze digitaal op tegen een schappelijke prijs. Maakt u gebruik van het formulier op de contactpagina. Hieronder ziet u een voorbeeld van het zojuist beschreven procédé. Links de originele foto uit 1930, rechts het resultaat na het optimaliseren:

   

Dan bestaat de mogelijkheid om foto's uit mijn galerij te kopen. Natuurlijk biedt het web een ideale mogelijkheid om mijn foto's aan een groot aantal surfers verspreid over de hele aarde te vertonen, hetgeen een enorm pluspunt is. Maar zelfs de best gescande foto kan bij de beperkte resolutie van uw monitor niet de ware kwaliteit van de originele foto weergeven. Mocht u om de een of andere reden niet tevreden zijn met uw fotoprint, dan kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen tegen volle terugbetaling (verminderd met de transportkosten).

Ik lever zowel digitale fotodocumenten op dvd/cd-rom als afdrukken op hoogwaardig, lichtecht fotopapier. De bestelling en betaling kan geschieden via PayPal Email Payments of u vult het contactformulier in. Om foto's te bestellen via Paypal selecteert u eerst het formaat of documenttype (TIFF/JPEG) met behulp van het keuzemenu onder de foto en klikt u op de knop "Nu kopen". Om meer bestellingen te doen voegt u deze eenvoudig aan het winkelmandje toe. Dit brengt u op een nieuwe, beveiligde pagina van Paypal, waar de verdere afhandeling van de bestelling kan plaats vinden. U hoeft niet zelf geregistreerd te staan bij Paypal om er toch gebruik van te kunnen maken. Creditcards worden ook geaccepteerd. Neemt u contact met mij op als u iets niet duidelijk is. U kunt daarvoor eveneens het contactformulier gebruiken.

Hier volgen de prijzen voor fotoformaten die ik kan afhandelen via mijn Paypal account. Afwijkende formaten zijn ook mogelijk, wanneer u persoonlijk daarover contact met mij opneemt via het formulier op de contact pagina.

 

JPEG-document op CD-R ca. 4 MB 24,95 incl. BTW excl. transport
TIFF-document op CD-R ca. 30 MB 39,95 incl. BTW excl. transport
Fotoprint op speciaal fotopapier 10x15 cm 12,95 incl. BTW excl. transport
Fotoprint op speciaal fotopapier 13x18 cm 18,95 incl. BTW excl. transport
Fotoprint op speciaal fotopapier 20x30 cm 29,95 incl. BTW excl. transport
Fotoprint op speciaal fotopapier 24x32 cm 34,95 incl. BTW excl. transport
Poster print van hoge kwaliteit 30x45 cm 46,25 incl. BTW excl. transport